O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
Spremembe cen storitev

Kot na mnogih drugih trgih se tudi na trgu programske opreme dnevno soočamo s številnimi izzivi in novimi podražitvami, ...

Kot na mnogih drugih trgih se tudi na trgu programske opreme dnevno soočamo s številnimi izzivi in novimi podražitvami, ki smo jih do sedaj premagovali po najboljših močeh in pri tem ohranjali vrhunsko tehnično podporo našim strankam, aktualno posodobljeno programsko opremo in hkratnim razvijanjem tudi novih rešitev v zadovoljstvo številnih obstoječih in novih strank. Da bi še naprej lahko ohranjali tako visok nivo podpore in razvoja, bomo 1. Junija 2022 cene nakupa, mesečnega vzdrževanja in najema naše programske opreme dvignili za cca 14 odstotkov.
Nekoliko bomo dvignili tudi cene servisnih in programerskih ur, ki smo jih že dolga leta držali na enakem nivoju. Nova cena servisne ure je za pogodbene stranke 60,00 eur brez DDV, nova cena servisne ure za nepogodbene stranke in programerske ure pa 70,00 eur brez DDV.
Spremembe cen stopijo v veljavo 1. Junija 2022. V prihodnjih dneh boste prejeli tudi Aneks k Pogodbi o vzdrževanju programske opreme.
10.05.2022 05:46

natisni | na vrh