O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
Uporabniki E-Računov (Javni sektor)

Ministrstvo za finance je pred dnevi vsem proračunskim uporabnikom poslalo dopis oz. vabilo k predložitvi pooblastila za izvedbo skupnega javnega naročila za storitev zajema in hrambe računov in spremljevalnih dokumentov v elektronski obliki (št. 4302–1/ 2017-3) za obdobje 60 mesecev od 19.11.2017 do 18.11.2022 .

Večina proračunskih uporabnikov bi morala že imeti urejeno eHrambo za svoje eDokumente, kar pomeni, da lahko obvestilo ignorirate oz. preverite veljavnost morebitnih obstoječih pogodb z izbranim ponudnikom eHrambe. Za ostale, ki eHrambe še nimate urejene, pa je izbira ponudnika hrambe oz. odločitev o pristopu k skupnemu javnemu naročilu prosta.

Iz programa Glavna knjiga je podprt izvoz do ponudnika, ki je bil izbran na prvem razpisu - Pošta Slovenije. Cena modula je 400,00€ + Ddv, dodatnega mesečnega stroška ni. Za vklop nas kontaktirajte na info@piramida-lj.si ali na tel: 041 647913 (Tomaž).

Podprt je tudi brezplačni izvoz eDokumentov k ponudnikoma Logitus in Logos.

Cenik hrambe eDokumentov je na voljo pri ponudnikih Pošta Slovenije, Logitus d.o.o. in Logos d.o.o..

Kakšna je razlika med shranjenimi e-računi v programih in dolgoročno arhiviranih e-računih v eHrambi Pošte Slovenije, Logitusa ali Logosa?
Zakon uporabnika zavezuje k dolgoročni hrambi eDokumentov pri arhivarju, ki je potrjen s strani Arhiva RS. Ni dovolj, da so eDokumenti shranjeni v vašem sistemu. Shranjeni morajo biti tudi v uradno potrjenem arhivu!
29.03.2017 17:55

natisni | na vrh