O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
NAPOVED - Letna poročila za 2016

Trenutna verzija programa Napoved omogoča vnos podatkov za Samostojne podjetnike, Gospodarske družbe in Zadruge ter Društva. Nekaj manjših sprememb iz Uradnega lista 86/2016 še manjka, je pa dejstvo, da te spremembe ne bodo vplivale na vnesene podatke. Čaka se tudi še odprtje portala Ajpes za vnos Letnih poročil, ker zaenkrat oddaja ni možna.

Verzija Napovedi, ki bo imela prilagojene vse predpisane obrazce ter generirala ustrezne XML datoteke za potrebe FURS-a in AJPES-a, bo na voljo predvidoma v četrtek, 2.2.2017. Do sredine meseca februarja bo program Napoved razširjen tudi na Nepridobitne organizacije (ustanove, politične stranke, sindikati,…).

Za vse, ki še ne poznate aplikacije, pa informacija, da gre za produkt, ki omogoča prenos knjižb iz Glavne knjige ali Knjige prometa, nato obdelavo vseh prilog in končno oddajo Letnih poročil na FURS in AJPES preko datoteke Xml. Omogočena je izdelava poročil za Samostojne podjetnike posameznike, Gospodarske družbe in Zadruge ter Društva.

Cena aplikacije za neomejeno število Napovedi znaša 230 EUR plus DDV, medtem ko opcija za izdelavo do deset Napovedi stane 140 EUR plus DDV. Plačilo velja za izdelavo Napovedi za letne obračune 2016 oziroma so vam posodobitve na voljo do izteka tekočega koledarskega leta. Dodatnega letnega vzdrževanja ni.

25.01.2017 16:56

natisni | na vrh