O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
GLAVNA KNJIGA - Morda niste vedeli

Nekaj novosti v programu

1. V bazah, kjer je vklopljen parameter »DDV po plačani realizaciji«, je omogočeno zapiranje po specifikaciji. Torej v meniju 3.1.1. imate sedaj na plačilu ali dobropisu možnost klika na gumb »F6 Zapiranje po specifikaciji«.
 
2. V šifrantu simbolov je omogočena kontrola podvojenih številk dokumentov, podvojenih vez, kontrola kombinacije podvojenih: datum dokumenta, konto, partner, znesek.
 
3. V kontnem planu lahko določen konto ali celotno skupino označite za neaktivno. PosledičnovVas ob morebitnem knjiženju na tak konto, program na status konta tudi opozori (enako kot za neaktivnega partnerja).
 
4. Na podlagi zakonskih sprememb poročanja Statistike Finančnih Računov v okviru Glavne knjige, je bil celotni SFR dodelan, spremenjen in opremljen z novimi formulami. Prav tako je bila prilagojena tudi xml shema za poročanje na Ajpes. Podrobna navodila so objavljena na naši spletni strani.
 
5. Pri izpisu konto kartice v meniju 3.1.1.  je možno izbrati sintetični konto in tako dobiti hiter vpogled vseh analitičnih podatkov znotraj določenega sintetičnega konta oz. skupine. Po prikazu podatkov na ekran, imate na voljo gumba »CTRL F1« ter »CTRL F2«, ki služita za premikanje med analitičnimi konti

08.05.2014 10:07

natisni | na vrh