O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
FAKTURIRANJE - Zaključek leta: NUJNO obvestilo


Prosimo, da zaključka leta 2012 NE delate v januarju, saj bodo po 15.01.2013 nove verzije programov, ki bodo imele precej dodelav glede kasnejšega lažjega vpogleda v pretekla leta. Zato boste morali OBVEZNO pred zaključkom leta zamenjati verzijo programa, da boste lahko po zaključku imeli nove dostope do starega leta.

Zaključek leta v programu Fakturiranje – programa za materialno in trgovsko evidenco je obvezen. To velja za vse tiste, ki v programu izdelujete prevzemnice, dobavnice, maloprodajne račune in vsakoletno inventuro. Zaključek leta je smotrn z vidika, da s tem zaključite in zaprete preteklo leto, s tem onemogočite poseg v stare podatke, ki seveda posledično vplivajo tudi na stanje tekočih podatkov in tako nimate morebitnih nevšečnosti zaradi tega. Treba je še vedeti, da morebitno reševanje podatkov z naše strani, zaradi poseganja v stare podatke, ni predmet pogodbe in tako predstavlja dodatno finančno breme.

Zaključek leta v programu Fakturiranje storitev - program za izdelavo storitvenih računov ni potrebno.

Zaključka leta v programu Fakturiranje ne priporočamo pred datumom 15.02.2013! Pred zaključkom si obvezno zamenjajte verzijo. Navodila za zaključek leta bodo objavljena februarja.
03.01.2013 08:02

natisni | na vrh