O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
Uvajanje UPN naloga v aplikacije in spremembe v SEPA strukturah

Glede na uveljavljene spremembe v plačilnem SEPA sistemu in novemu obrazcu UPN vam sporočamo, da so popravki SEPA struktur že narejeni in dostopni v novih verzijah.

Postopek priprave plačilnih nalogov ostaja enak kot do sedaj . V vseh programih kjer se izdelujejo plačilni nalogi je program popravljen tako, da se za vsak plačilni nalog določa »Koda namena«, katera je sedaj obvezen podatek. Večino nalogov (predvsem PLAČE in HONORARJI) smo že sami opremili z ustreznimi kodami. V kolikor vam prednastavljena koda ne ustreza, jo lahko na nastavitvah nalogov popravite.
Tisti ki oddajate naloge v stari TKDIS strukturi vam »Kodo namena« ni potrebno vnesti, saj jih ta struktura ne podpira in se za to ne prenašajo. Moramo pa vas opozoriti, da se ta struktura ukinja in jo je počasi smiselno nadomestiti s SEPA strukturo.
OPOZORILO: Če plačilne naloge oddajate v TKDIS formatu in uporabljate HALCOM E-BANK vas opozarjamo, da boste naloge lahko sprovedli le v primeru, da imate verzijo 15.0.0.00 ali novejšo.
11.11.2010 12:13

natisni | na vrh