GLAVNA KNJIGA - Branje izpiskov
Pred kratkim je bilo v meniju 1.B dodano novo branje izpiskov.
Iz bančnega sistema se lahko uvozijo izpiski v formatu TKDIS. V prihodnje bodo podprti tudi drugi, predvsem SEPA XML formati.
Dodelana so tudi pravila za avtomatsko kontiranje in zapiranje knjižb v saldakontih. Kako natančno bo znal program samostojno kontirati je odvisno od tega kako ste izdelali pravila za kontiranje. Še pomembneje pa je, kako je izpolnjen plačilni nalog. Več podatkov na plačilnem nalogu zagotavlja točnejše kontiranje.
Priporočamo, da si v programih uredite avtomatske izdelave plačilnih nalogov.
Primer: V programu Plače si na prispevkih, kreditih in nalogih za nakazilo plače dopolnite priprave nalogov tako, da se bo v sklic v breme zapisal konto na katerega se izplačilo knjiži. V programu Prejetih faktur ali Glavna knjiga pri izdelavi plačilnih nalogov v sklic v breme navedite podatke kot ste jih zapisali pri knjiženju računa: konto, veza in po možnosti tudi šifra partnerja.
Za vsa dodatna navodila za uvoz izpiskov in kreiranje pravil za kontiranje se obrnite na vzdrževalca programske opreme.
Pozdravljeni na spletni strani!
Pred vami je nova spletna stran, na kateri boste našli tako programe kot tudi vse iskane informacije.
FAKTURIRANJE - Inventura (Dodatna navodila)
V nadaljevanju vam na primerih prikazujemo na kaj morate biti še posebej pozorni pri izdelavi inventure.
FAKTURIRANJE - Inventura
Navodila za vnos, obračun ter knjiženje inventurnih razlik v programu Fakturiranje.
Pošiljanje obračunskih listov preko Arnes strežnikov
Zaradi novih omejitev Arnesa pri pošiljanju e-pošte, boste najverjetneje vsi proračunski uporabniki s 100 ali več zaposlenimi pri pošiljanju...
Arnes - omejitev poslane pošte
Arnes je 9.10.2024 omejil število poslane pošte s svojih strežnikov.
KNJIGA PREJETIH FAKTUR - Zapiranje preostanka predračuna
V programu Knjiga prejetih faktur je pri vnosu računa na zavihku Povezave, pri povezavi na Predračun, omogočena kljukica »Zaprem preostanek...
Objavljeno:
Zadnja sprememba: 7.9.2010 ob 16:17