O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
POTNI NALOGI - Pošiljanje kriptiranih PDF datotek z obvestili o izplačilu

V programu Potni nalogi lahko sedaj uporabljate pošiljanje kriptiranih PDF datotek z obvestili o izplačilu v meniju 2.A.1. Uporaba te lastnosti programa je izvedena po vzoru uporabe v programih Honorarji n Plače.

Nastavitev elektronskih naslovov in gesel najdete v meniju 3.3 Delavci. V primeru da bi želeli za geslo uporabiti davčno številko delavca, si lahko pomagate z gumbom "Davčna => Geslo". Če imate več delavcev, si lahko pomagate z gumbom "Filter nastavitve gesel". Tu določite izbor delavcev, ki jim lahko v naslednjem koraku določite geslo iz davčne številke. To naredite tako, da po izbiri filtra izberete gumb "Davčna => Geslo", ki se pojavi ob gumbu "Filter nastavitve gesel". Vsem tem delavcem lahko potem tudi pošljete obvestilo o geslu z gumbom "Pošlji email geslo".

Pri pošiljanju obvestil v meniju 2.A.1 lahko na 2. zavihku izbirate ali boste pošiljali obvestila ločeno vsakemu delavcu posebej s svojim geslom ali pa boste vsa obvestila poslali na en naslov. Pri ločenih datotekah po delavcih izberete "Ločene PDF datoteke po delavcih" in "Pošlji Pdf datoteke delavcem po e-pošti" ter "Poslane PDF datoteke kriptiraj z geslom". Če boste vsa obvestila kot kriptirano PDF datoteko poslali na en naslov ali shranili, izberete samo "Poslane PDF kriptiraj z geslom" in vnesite "Skupno geslo za kriptiranje PDF datotek".
09.02.2018 17:46

natisni | na vrh