O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
Morda niste vedeli ...

Novosti v programih Glavna knjiga, Knjiga prometa, Fakturiranje in Plače

Glavna knjiga:

  • Pri ročnem knjiženju Izdanih računov je možnost avtomatskega svetovanja za polje ’Rok plačila’. V kolikor v podatke partnerja, na zavihku 2. Ostalo, v polje ’Rok plačila za kupca’ vpišete podatek, vam bo le tega svetoval pri vnosu izdanih računov.
  • Uporabniki  več nivojev SM, lahko po novem za posamezni konto označite vnos posameznega nivoja SM.  To pomeni, da za en konto lahko vklopite vnos SM1, za nekega drugega pa samo SM2 in/ali SM3.
  • Pri knjiženju deviznih  saldakontov je  možno zneske v tuji valuti zapisati tudi na knjižbe proti kontov, torej kontov razredov 3, 4, 6 ali 7. V kolikor boste določen konto iz omenjenih skupin kontov označili tudi kot ’devizni konto’, vam bo pri proti knjižbah poleg zneskov v Eur, program zapisal tudi zneske v tuji valuti. Tečaj za proti knjižbo je vedno enak kot pri vodilni knjižbi.
  • V meniju 3.1.1. - Konto kartica, si lahko na gumbu Razno uredite barvanje vrstic z virmani. Izbirate lahko barvo in tudi katero polje naj se obarva.

Knjiga prometa (enostavno knjigovodstvo)

  • Program je dobil možnost uvoza eRačuna iz ePredala in sicer v meniju 1.1..  Gumb za prenos iz ePredala se pojavi, če sta predhodno v meniju 8.7 na zavihku 7. Predali za E-račune, vpisana ’ZZInet uporabnik’ ter ’ZZInet geslo’.         

Fakturiranje

  • V izpisih zaloge (menija 3.2. in 3.3.) je mogoče narediti izpis po poljubnih skupinah artikla. S kljukico označite željeno skupino in poženite izpis.

Plače

  • Dodani izpisi in sicer ’Poročilo o osebnem dohodku’ (meni 4.D.A), ’Poročilo o dopustu in regresu’ (meni 4.D.B.), ’Poročilo ZZZRS o višini plače’ (meni 4.D.C.) ter ’Poročilo CSD o izplačanih plačah’ (meni 4.D.D.).                                                                              
10.11.2014 14:45

natisni | na vrh