O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
OSNOVNA SREDSTVA - Uvedba črtne kode osnovnih sredstev pri inventuri

Spremljanje poslovanja z osnovnimi sredstvi zahteva obdelavo velike količine informacij. Klasično poslovanje ne omogoča enostavnega reševanja problemov kot so spremembe nahajališč, odpadle številke, namerne zamenjave številk, ipd. Posledica tega je dolgotrajno ročno usklajevanje stanja in veliko število ljudi (ter porabljenega časa in denarja) za vsakoletni popis osnovnih sredstev. Računalniško podprta rešitev evidentiranja in spremljanja inventurnega poslovanja s pomočjo črtne kode odpravi večino zgoraj omenjenih pomanjkljivosti.

Prezentacija delovanja in dodatne informacije
Vse, ki bi vas zanimal postopek dela s čitalci in črtnimi kodami prosimo, da nas pokličejo na telefonsko številko 01/56-14-890, Gsm 041/647 913 ali pišejo na info@piramida-lj.si.

Cenik
Nakup čitalca Unitech HT680 s polnilno postajo 1.065,00 €*
Dodatna baterija z dvojno kapaciteto    130,00 €*
Aplikacija Popis osnovnih sredstev    300,00 €*
Najem čitalca (minimalno 2 dni)    100,00 €*
Najem čitalca (1 teden)    200,00 €*
Cena ene nalepke pri inventuri        0,14 €*
*Vse cene so brez DDV  


Najem čitalcev:
Ob tej priložnosti želimo obvestiti vse organizacije, ki že imajo uveden elektronski popis in letos računajo na najem čitalca pri našem podjetju, da pravočasno uredijo prijavo za najem čitalca. To velja predvsem za tiste, ki nimajo veliko fleksibilnosti glede datuma najema. Količina čitalcev, ki bodo naenkrat v obtoku je omejena, zato tisti, ki rezervirajo termin prej, čitalec tudi prej dobijo. V nasprotnem primeru si bo potrebno izbrati drug termin popisa.
07.11.2012 17:43

natisni | na vrh